Vi har under de senaste tre åren haft en kraftig tillväxt och behöver förstärka vår organisation. Därför söker vi nu en operativt ansvarig till vår specialavdelning. Vår specialavdelning ansvarar för alla våra extrauppdrag såsom fönsterputsning, byggstädning, flyttstädning, golvvård och liknande tjänster och som operativt ansvarig blir du ansvarig för denna avdelning på småländska höglandet.

Du arbetar med hela kedjan från offertering till utförande och fakturering av ovanstående tjänster. Detta innebär att du genomför kundbesök, beräknar och lämnar offert, planerar, utför och följer upp uppdraget med hjälp av din personal och upprättar underlag för lön och faktura. Du har personal-ansvaret för medarbetarna på specialavdelningen. Det är meriterande om du besitter kunskaper om någon/några av de tjänster som avdelningen levererar men viktigare är din arbetsledande förmåga.

Vi tror på alla människors vilja och förmåga att utvecklas, varför vi står för ett coachande ledarskap. Med coachande ledarskap menar vi att vi hjälper (coachar) medarbetarna att lösa sina uppgifter genom att de själva får försöka hitta lösningar med vår hjälp. Vi vill att även du har ett coachande ledarskap som utvecklar medarbetarna på din avdelning. Som operativt ansvarig för specialavdelningen får du fria tyglar att styra din avdelning såsom du finner bäst.

Företagets målsättning är att skapa en bra miljö för våra medarbetare då ni är vår viktigaste resurs. Välmående medarbetare utför sitt arbete med omsorg och det resulterar i en nöjd kund, vilket är vårt viktigaste mål vid varje uppdrag.
Placeringsort är Nässjö varför vi ser att du är bosatt i någon av höglandskommunerna.

Arbetet kräver att du har körkort.

Intervjuer samt tillsättning görs löpande.

Heltid
Lön Fast lön + rörlig lön

Vi tar emot ansökan via e-post:
ansokanledare@hoglandetstad.se

Tel: 070-3923950